Yunanistan'daki Yangın - Yunanistan Haberleri - Son Dakika Yeni Yunanistan Gelişmeleri / Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan orman yangınları kontrolden çıktı.

Yunanistan'daki Yangın - Yunanistan Haberleri - Son Dakika Yeni Yunanistan Gelişmeleri / Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan orman yangınları kontrolden çıktı.. Yangından kurtulanlar, güvenli bir mesafede bulunduklarını. Yunanistan, tarihin en korkunç doğal afetinin ardından yaralarını sarmaya başladı… ölü sayısının 81'e yaralı sayısının ise 187'ye çıktığı yangın felaketi sonrasında arama kurtarma çalışmaları başladı. Alevler büyük oranda kontrol altına alınmış durumda. Yunanistan'daki yangınlarda en az 80 kişi hayatını kaybetti. Yangının kısa sürede çevreye yayıldığını anlatan.

Yunanistan'da önüne geçilemeyen orman yangınlarında şu ana kadar 74 kişi hayatını kaybederken, en az 164 kişi de yaralandı. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 70'i aştı. Alevler büyük oranda kontrol altına alınmış durumda. Ölü sayısının daha da artmasından endişe ediliyor. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan yangında ölü sayısı 74'e yükseldi.

Yunanistan'daki yangın faciasının ardından polisten ...
Yunanistan'daki yangın faciasının ardından polisten ... from cdntr1.img.sputniknews.com
76 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasının arkasında yunan itfaiyesinin zayıflığı yatıyor. Yangının başladığı pentelis bölgesinin belediye başkanı dimitris stergiou, thema. Yunanistan'daki yangın felaketinde ölü sayısı artıyor. Uzmanlar, yangınların sebeplerine ilişkin olarak az yağışla gelen kuru havalara işaret ediyor. Yunanıstan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusunda bulunan mati bölgesinde çıkan orman yangını şimdiden 60'dan fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Ölü sayısının daha da artmasından endişe ediliyor. Yunanistan'daki orman yangını türkiye için uyarı niteliğindedir. Yunanistan'da yaşanan yangın faciası ile ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor.

Yunanistan'daki yangın felaketinde ölü sayısı artıyor.

Yunanıstan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusunda bulunan mati bölgesinde çıkan orman yangını şimdiden 60'dan fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Uzmanlar, yangınların sebeplerine ilişkin olarak az yağışla gelen kuru havalara işaret ediyor. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında 85 kişinin hayatını kaybettiği yangından kurtulanlar, yaşadıklarının şokunu atlatmaya ve hayata dönmeye çalışıyor. Yangından kurtulanlar, güvenli bir mesafede bulunduklarını. Yangın dakikalar içinde bölgeyi kuşattı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında 2 kişinin hayatını kaybettiği, 6'sı ağır 25 kişinin yaralandığı bildirildi. Yunanistan'da yaşanan yangın faciası ile ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Yunanistan'da yaşanan yangın faciasının yaraları sarılmaya çalışılırken, yangın bölgesindeki i̇nanıyorum ki, yangın oradan başladı. dedi. Yunan itfaiye ekibi, orman yangınlarında ölü sayısının 79'a yükseldiğini açıkladı. En az 24 ölü ve. Haberler gündem haberleri son dakika haber: Yunanistan'daki yangınlarda en az 80 kişi hayatını kaybetti. Yunanistan'ın başkenti atina'daki orman yangınlarında 60'tan fazla kişi hayatını kaybetti, 16'sı çocuk 156 kişi yaralandı.

Yunanistan'daki yangın faciasında en az 83 kişi hayatını kaybetmiş, 12 bin 760 hektar alanın yarısının yangından etkilenmişti. Ölü sayısının daha da artmasından endişe ediliyor. Yangından kurtulanlar, güvenli bir mesafede bulunduklarını. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan orman yangınları kontrolden çıktı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 76 kişi yaşamını yitirdi.

Yunanistan'daki yangın faciasında ölü sayısı artıyor - PİRHA
Yunanistan'daki yangın faciasında ölü sayısı artıyor - PİRHA from www.pirha.net
Son 10 yılın en büyük yangın krizi ile. Yunanistan'da 82 kişinin ölümüne neden olan yangın faciasının çıkış nedeni belli oldu. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan orman yangınları kontrolden çıktı. Yangının kısa sürede çevreye yayıldığını anlatan. Yunan itfaiye ekibi, orman yangınlarında ölü sayısının 79'a yükseldiğini açıkladı. Yunanistan'da yaşanan yangın faciası ile ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 74 kişi yaşamını yitirdi. Yunanistan'ın başkenti atina ve çevresini kapsayan attika bölgesinde 23 temmuz'da çıkan yangınlar sebebiyle en az 50 kişinin yaşamını yitirdiği rapor edildi.

Yangının başladığı pentelis bölgesinin belediye başkanı dimitris stergiou, thema.

76 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasının arkasında yunan itfaiyesinin zayıflığı yatıyor. Yunanistan'ın başkenti atina ve çevresini kapsayan attika bölgesinde 23 temmuz'da çıkan yangınlar sebebiyle en az 50 kişinin yaşamını yitirdiği rapor edildi. Yunanistan'da doğu attika'da dün çıkan orman yangınları binlerce dönümlük ormanlık araziyi, sayısız ev ve arabayı kül etti. Yunanistan'daki orman yangını türkiye için uyarı niteliğindedir. 'dallar ve yıkıntılar arabamıza çarpıyordu'. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölü sayısı 81'e yükseldi. Yunanistan'daki yangın faciasında en az 83 kişi hayatını kaybetmiş, 12 bin 760 hektar alanın yarısının yangından etkilenmişti. Son 10 yılın en büyük yangın krizi ile. Yunanistan'da yangın | euronews tarafından yayınlanan tüm uluslararası, iş, politika, bilim ve yaşam konulu makalelerin alfabetik listesi. Yunanistan'da yaşanan yangın faciası ile ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Yunanistan'daki yangın felaketinde ölü sayısı artıyor. Haberler gündem haberleri son dakika haber: Yunanistan'da önüne geçilemeyen orman yangınlarında şu ana kadar 74 kişi hayatını kaybederken, en az 164 kişi de yaralandı.

Yangın dakikalar içinde bölgeyi kuşattı. Yunanistan'daki yangınlarda en az 80 kişi hayatını kaybetti. Yunanistan'ın başkenti atina ve çevresini kapsayan attika bölgesinde 23 temmuz'da çıkan yangınlar sebebiyle en az 50 kişinin yaşamını yitirdiği rapor edildi. Yunanistan'ın başkenti atina'daki orman yangınlarında 60'tan fazla kişi hayatını kaybetti, 16'sı çocuk 156 kişi yaralandı. 76 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasının arkasında yunan itfaiyesinin zayıflığı yatıyor.

Yunanistan'daki yangın neden çıktı kaç kişi öldü?
Yunanistan'daki yangın neden çıktı kaç kişi öldü? from img.a24.com.tr
Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında 85 kişinin hayatını kaybettiği yangından kurtulanlar, yaşadıklarının şokunu atlatmaya ve hayata dönmeye çalışıyor. Yunanistan'da yaşanan yangın faciasının yaraları sarılmaya çalışılırken, yangın bölgesindeki i̇nanıyorum ki, yangın oradan başladı. dedi. Yunanistan'da önüne geçilemeyen orman yangınlarında şu ana kadar 74 kişi hayatını kaybederken, en az 164 kişi de yaralandı. 76 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasının arkasında yunan itfaiyesinin zayıflığı yatıyor. En az 60 kişinin hayatını kaybettiği yangında, 157 kişi de yaralandı. Yunanistan'da başkent atina'nın yakınlarında yaşanan ve en 76 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasının tanıkları, yaşadıklarını anlattı. Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan ve hâlâ kontrol altına alınamayan orman yangının bilançosu ortaya çıktı: Yunanistan'daki yangın felaketinde ölü sayısı artıyor.

Yangın dakikalar içinde bölgeyi kuşattı.

Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan orman yangınları kontrolden çıktı. 76 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasının arkasında yunan itfaiyesinin zayıflığı yatıyor. En az 24 ölü ve. Yangının kısa sürede çevreye yayıldığını anlatan. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan yangında ölü sayısı 74'e yükseldi. Yunan itfaiye ekibi, orman yangınlarında ölü sayısının 79'a yükseldiğini açıkladı. Yunanistan'da 82 kişinin ölümüne neden olan yangın faciasının çıkış nedeni belli oldu. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında 2 kişinin hayatını kaybettiği, 6'sı ağır 25 kişinin yaralandığı bildirildi. Yangınlarda yüzlerce ev ve araç kül oldu. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 70'i aştı. Yunanistan'ın başkenti atina ve çevresini kapsayan attika bölgesinde 23 temmuz'da çıkan yangınlar sebebiyle en az 50 kişinin yaşamını yitirdiği rapor edildi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 74 kişi yaşamını yitirdi. Yunanistan'da yangın | euronews tarafından yayınlanan tüm uluslararası, iş, politika, bilim ve yaşam konulu makalelerin alfabetik listesi.

En az 60 kişinin hayatını kaybettiği yangında, 157 kişi de yaralandı yunanistan yangın. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 74 kişi yaşamını yitirdi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook